Valikko Sulje

MAJOITUS


RETKEILYMAJA, Jyrkkä

Jyrkän Retkeilymajalta löytyy majoitusta niin yksittäisille kalastajille, kuin ryhmillekin. Maja sijaitsee aivan Jyrkän keskustassa, Kiltuan rannalla. Rantasaunasta voi pulahtaa suoraan järveen vilvoittelemaan ja iltaa on mukava istua grillikatoksella grillaten ja viileistä virvokkeista nauttien. Tilaa riittää isommallekin porukalle! Retkeilymajan välittömässä läheisyydessä sähkötolpilla varustettuja auto- ja vaunupaikkoja karavaanareille ja telttailijoille.

Tiedustelut: Ruukin tupa 045-859 7889 | ruukinkahvila@gmail.com


ESKELÄNNIEMEN TILA, Jyrkän Haapajärvi

Uutena kohteena luonnonkauniilla paikalla Haapajärven Eskelänniemessä historiallinen tila. Idyllisessä pihapiirissä rakennuksia aina 1700-luvulta asti. Päärakennuksessa varusteltu keittiö astioineen, yksi makuuhuone kahdella sängyllä, toinen levitettävä. Iso tupa, jossa leivinuuni sekä makuupaikat 3-4 hengelle. Sisäsauna ja -WC. Järven rannalla myös ulkosauna. Kesällä käytössä vene. Lähellä loistavat metsästys-, kalastus- ja ulkoilumaastot. Ympärivuotisessa vuokrauskäytössä.

Tiedustelut: Henri Jauhiainen JJ-Service Oy 050-353 1897 | jauhiainenhenri@gmail.com


SAVISAAREN KALAKÄMPPÄ, Haajaisten järvi, Jyrkkä

Nyt meiltä myös Savisaaren kalakämpän vuokraus Haajaisella. Omassa saaressa pieni honkamökki jossa makuupaikat 3-4 henkilölle, kaasuliesi ja-jääkaappi sekä sauna. Ulkona puucee. Loistava majoitus kalastajille niin kesällä kuin talvella! Saareen kulku vuokraan kuuluvalla soutuveneellä. Haajaisilla on myös useita veneenlaskuramppeja, joten myös omaan veneen tuonti on mahdollista.

Tiedustelut ja varaukset: Ruukin tupa 045-859 7889 | ruukinkahvila@gmail.com