Valikko Sulje

MAJOITUS


Meidän uudet mökit Hiili & Miilu ovat valmiit!

Varaa nyt numerosta 050-3531897 tai ruukinkahvila@gmail.com.
Hinnat alkaen: 150€/vrk | 300€/vkl | 700€/vko | 2100€/kk.

Jyrkän jylhiin maisemiin valmistuu kaksi laadukasta hirsimökkiä keväällä 2019. Mökit tulevat Ruukin Tuvan välittömään läheisyyteen, Jyrkänkosken yläpuolelle. Upeiden ja historiallisten maisemien lisäksi mökkien läheisyydessä on paljon erilaisia aktiviteettimahdollisuuksia.

 

 

Näissä maisemissa kelpaa pitää myös virkistyspäiviä, juhlia tai vaikka polttarit.Hiili on Ruukin Tuvan uusin mökki.
Uusien mökkien kapasiteetti mahdollistaa laadukkaan lomailun ympärivuotisesti myös isommallakin porukalla. Varaamalla molemmat mökit pääsette nauttimaan Jyrkän monipuolisesta tarjonnasta jopa 16-20 henkilön voimin. Tarjottavienkaan puolesta ei tarvitse murehtia, koska voitte tilata meiltä valmiit ruokapalvelut.

 

 


RETKEILYMAJA, Jyrkkä

Ruukin Tuvan retkeilymaja sijaitsee idyllisesti Kiltuajärven rannassa.Jyrkän Retkeilymajalta löytyy majoitusta niin yksittäisille kalastajille, kuin ryhmillekin. Maja sijaitsee aivan Jyrkän keskustassa, Kiltuan rannalla. Rantasaunasta voi pulahtaa suoraan järveen vilvoittelemaan ja iltaa on mukava istua grillikatoksella grillaten ja viileistä virvokkeista nauttien. Tilaa riittää isommallekin porukalle! Retkeilymajan välittömässä läheisyydessä sähkötolpilla varustettuja auto- ja vaunupaikkoja karavaanareille ja telttailijoille.

Tiedustelut: Ruukin tupa 045-859 7889 | ruukinkahvila@gmail.com


ESKELÄNNIEMEN TILA, Jyrkän Haapajärvi

Uutena kohteena luonnonkauniilla paikalla Haapajärven Eskelänniemessä historiallinen tila. Idyllisessä pihapiirissä rakennuksia aina 1700-luvulta asti. Päärakennuksessa varusteltu keittiö astioineen, yksi makuuhuone kahdella sängyllä, toinen levitettävä. Iso tupa, jossa leivinuuni sekä makuupaikat 3-4 hengelle. Sisäsauna ja -WC. Järven rannalla myös ulkosauna. Kesällä käytössä vene. Lähellä loistavat metsästys-, kalastus- ja ulkoilumaastot. Ympärivuotisessa vuokrauskäytössä.

Tiedustelut: Henri Jauhiainen JJ-Service Oy 050-353 1897 | jauhiainenhenri@gmail.com


SAVISAAREN KALAKÄMPPÄ, Haajaisten järvi, Jyrkkä

Savisaaren kalakämppä on idyllinen majoituskohde kalastajille ja ulkoilijoille.Nyt meiltä myös Savisaaren kalakämpän vuokraus Haajaisella. Omassa saaressa pieni honkamökki jossa makuupaikat 3-4 henkilölle, kaasuliesi ja-jääkaappi sekä sauna. Ulkona puucee. Loistava majoitus kalastajille niin kesällä kuin talvella! Saareen kulku vuokraan kuuluvalla soutuveneellä. Haajaisilla on myös useita veneenlaskuramppeja, joten myös omaan veneen tuonti on mahdollista.

Tiedustelut ja varaukset: Ruukin tupa 045-859 7889 | ruukinkahvila@gmail.com